Insotel Fenicia Prestige Suites & Spa

Insotel Fenicia Prestige Suites & Spa

Deal Score0

Insotel Fenicia Prestige Suites & Spa is nu eenvoudig online te boeken met TUI tegen een scherpe prijs. Een zonvakantie met TUI hoeft niet duur te zijn. Bij Online vakantie boekt u nu makkelijk en snel uw vakantie naar Insotel Fenicia Prestige Suites & Spa in Spanje

SKU: 517526 Categorieën: , Tags: , , , , ,

864.00

Boek nu online uw vakantie naar Insotel Fenicia Prestige Suites & Spa in Spanje. Een heerlijke vakantie naar Spanje met TUI.nl is zeker aan te raden en nu makkelijk en snel online te boeken. Insotel Fenicia Prestige Suites & Spa word op dit moment gewaardeerd door klanten met een 9. Dit voor een 5 sterren hotel is zeker niet slecht te noemen. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar Insotel Fenicia Prestige Suites & Spa met TUI via bijgaande button.

Omschrijving Insotel Fenicia Prestige Suites & Spa

Hotel Insotel Fenicia Prestige is een 5 sterren hotel bekend om detail, zorg en persoonlijke aandacht. De kamers zijn ruim en goed verzorgd en in de 4 restaurants is het genieten van het fantastische eten. De zonneterrassen zijn ruim en er is altijd een plekje om te zonnebaden. Bovendien heeft het hotel een spa centrum van 1200 vierkante meter groot. Een vakantie in ontspannen luxe.

Wilt u meer informatie over Spanje of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar Balearen? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Extra informatie

Land

Plaats

Type Accommodatie

Aantal Dagen

Aantal Sterren

Gemiddelde Klantwaardering

Prijs Vanaf

Aantal Personen

Vertrekdatum

Luchthaven Van Vertrek

Related Products

Colombo
239.00
5 uur ago
0
Danubius Hotel Flamenco
5 uur ago
0
Daila
169.00
5 uur ago
0
Como
449.00
5 uur ago
0
Christoph
823.00
5 uur ago
0