I Love Phants Experience – 333 Travel

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Een heerlijke zonvakantie naar I Love Phants Experience in Thailand boekt u eenvoudig online via 333 Travel! Profiteer nu van de scherpe prijzen en geniet van een heerlijke vakantie in !

SKU: a60898aefee8 Categorie: Tags: , ,

Een heerlijke vakantie naar Thailand met 333 Travel boekt u nu eenvoudig online. Via Online vakantie kunt u nu makkelijk de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Zo ook een vakantie naar I Love Phants Experience in Thailand.

Wilt u meer informatie over Thailand of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden. Boek nu eenvoudig online uw vakantie naar I Love Phants Experience.

Je bezoekt de Wildlife Friends Foundation Thailand in het groene hart van de provincie Phetchaburi, in het achterland van Hua Hin en Cha-am. Je leert tijdens de excursie meer over de opvang en verzorging van de ruim 700 dieren die hier worden gehuisvest.

 

Specificaties: I Love Phants Experience – 333 Travel

Land

Regio

Plaats

Type Reis

Aantal Dagen

Aantal Sterren

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart