Hotel Da Peppe

Hotel Da Peppe

Deal Score0

Een heerlijke zonvakantie naar Hotel Da Peppe in Italië boekt u eenvoudig online met Sunweb

SKU: 39782 Categorieën: , Tags: , , ,

439.00

Een heerlijke vakantie naar Italië met Sunweb is zeker aan te raden en nu makkelijk en snel online te boeken. Via Online vakantie kunt u nu makkelijk de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Wilt u meer informatie over Italië of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden. Boek nu eenvoudig online uw vakantie naar Hotel Da Peppe in de regio Sicilië.

Klein, knus en kunstzinnig. Dat zijn de eerste woorden die bij ons opkomen als we terugdenken aan Hotel Da Peppe. Eigenaar Peppe, een opvallende verschijning, is een kunstenaar en heeft zelf alle schilderijen gemaakt die je in het hotel ziet hangen. Vraag hem er eens naar en je hebt er een vriend bij voor het leven! Het mooiste van Hotel Da Peppe vinden wij toch echt de ligging. Via een trappetje sta je aan het kiezelstrand van Letojanni. Ook begint hier een leuke boulevard, waar je veel restaurantjes vindt waar je goed kunt eten. Maar ook in Da Peppe wordt prima gekookt. En op het binnenpleintje, waar je niets van de drukte van de stad hoort, konden de avonden wat ons betreft niet lang genoeg duren.

Da Peppe is eigenlijk ideaal wanneer je vooral van het strand, de zon en de zee wilt genieten op Sicilië. Maar ook wanneer je nog veel meer van het eiland wilt zien, zit je hier goed. Sicilië heeft ontzettend veel leuke badplaatsen en mooie historische steden. Een aanrader om eens te bezoeken vinden wij Catania. Deze oude havenstad is in de 17e eeuw verwoest door een vulkaanuitbarsting van de Etna, waarna de stad helemaal opnieuw is opgebouwd in barokstijl. Leuke pleinen, kleine straatjes en een haven met heel veel gezellige terrassen. In Catania kun je met gemak een hele dag rondslenteren. Vanuit Letojanni kun je met de trein naar Catania, waar je binnen een uur bent. Een beleving op zich!

 

Extra informatie

Land

Plaats

Type Reis

Aantal Dagen

Aantal Sterren

Gemiddelde Klantwaardering

Prijs Vanaf

Related Products

Ecuador – Land van ijs en vuur
2 maanden ago
0
India – Ladakh
2,045.00
2 maanden ago
0
Japan – Kumano Kodo Wandelreis
2 maanden ago
0
Alaska – Comfort
2 maanden ago
0
Alaska – Avontuur
2 maanden ago
0