Het dak van Zuid-Afrika – 333 Travel

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Een heerlijke zonvakantie naar Het dak van Zuid-Afrika in Zuid Afrika boekt u eenvoudig online via 333 Travel! Profiteer nu van de scherpe prijzen en geniet van een heerlijke vakantie in !

SKU: c2cb3330e308 Categorie: Tags: , ,

Een heerlijke vakantie naar Zuid Afrika met 333 Travel boekt u nu eenvoudig online. Via Online vakantie kunt u nu makkelijk de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Zo ook een vakantie naar Het dak van Zuid-Afrika in Zuid Afrika.

Wilt u meer informatie over Zuid Afrika of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden. Boek nu eenvoudig online uw vakantie naar Het dak van Zuid-Afrika.

De Drakensbergen is een bergketen op de grens van Lesotho en Zuid-Afrika. De Drakensbergen staan op de UNESCO wereld erfgoedlijst. Het is een grandioos gebergte, met de meest schitterende panoramische vergezichten. Je overnacht in een bijzondere en rustieke lodge. Je comfortabele kamer bevindt zich deels in een grot.

 

Specificaties: Het dak van Zuid-Afrika – 333 Travel

Land

Regio

Plaats

Type Reis

Aantal Dagen

Aantal Sterren

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart