Groot-Brittannië – Yorkshire Dales West

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Groot-Brittannië – Yorkshire Dales West is nu eenvoudig online te boeken met SNP natuurreizen. Internationale groepswandelvakantie vanuit HF Thorns Hall met SNP Natuurreizen is nu scherp geprijsd!

955.00

Boek nu online uw vakantie naar Groot-Brittannië – Yorkshire Dales West in Groot-Brittannië. Een heerlijke vakantie naar Groot-Brittannië met SNP natuurreizen is zeker aan te raden en nu makkelijk en snel online te boeken. Groot-Brittannië – Yorkshire Dales West word op dit moment gewaardeerd door klanten met een 8.9. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar Groot-Brittannië – Yorkshire Dales West met SNP natuurreizen via bijgaande button.

Omschrijving Groot-Brittannië – Yorkshire Dales West

Je overnacht in een klein Manor House uit 1535. Dit ligt in het Garsdale aan de voet van de hoog oprijzende Howgill Fells, in een vredig hoekje van de Yorkshire Dales. Het is de mooiste plek om het glooiende, groene mozaïeklandschap te leren kennen: de vriendelijke valleien, weilanden, losse-stenenmuurtjes en boomloze, hoge heuvelrijen met ongerepte heidevelden, hier en daar gemodelleerd door ijs, smeltwater en watervallen. Je geniet van de geheel verzorgde maaltijden en laat je begeleiden door toegewijde Engelse wandelgidsen. Je wandelt mee in een internationale groep en maakt de keuze uit rustige wandelingen door valleien of, wat inspannender, over de heuvels. De rustdag kun je doorbrengen in het Lake District, in de tuinen van Sizergh Castle en Levens Hall. Ook is het mogelijk een rit te maken per stoomtrein door het wonderschone landschap langs de Settle-Carlisle spoorlijn. 100% wandelvakantie!

Wilt u meer informatie over Groot-Brittannië of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar Noord-Engeland? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Specificaties: Groot-Brittannië – Yorkshire Dales West

Land

Regio

Plaats

Gemiddelde Klantwaardering

Prijs Vanaf

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart