Groot-Brittannië – Schotland – Islandhopping

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Groot-Brittannië – Schotland – Islandhopping is nu eenvoudig online te boeken met SNP natuurreizen. fietsvakantie langs hotels en guesthouses met SNP Natuurreizen is nu scherp geprijsd!

1,190.00

Boek nu online uw vakantie naar Groot-Brittannië – Schotland – Islandhopping in Groot-Brittannië. Een heerlijke vakantie naar Groot-Brittannië met SNP natuurreizen is zeker aan te raden en nu makkelijk en snel online te boeken. Groot-Brittannië – Schotland – Islandhopping word op dit moment gewaardeerd door klanten met een 0.0. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar Groot-Brittannië – Schotland – Islandhopping met SNP natuurreizen via bijgaande button.

Omschrijving Groot-Brittannië – Schotland – Islandhopping

Verken de zuidwestelijke Schotse eilanden per fiets! Rustige en zacht glooiende weggetjes leiden je over de eilanden Arran, Islay, Jura en Colonsay. Proef de unieke sfeer van deze eilanden die elk hun eigen karakter hebben. Arran is met zijn heidevelden en hoge toppen een soort Schotland-in-het-klein, Islay is beroemd vanwege zijn whisky’s, Jura vanwege de stilte en fraaie kustlijn en Colonsay vanwege de prachtige stranden. Wat ze gemeen hebben, is de landschappelijke schoonheid en ongekende gastvrijheid van de ‘Islanders’. Verblijf in vriendelijke dorpshotels en guesthouses, waar de pub nooit ver weg is.  

Wilt u meer informatie over Groot-Brittannië of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar Schotland? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Specificaties: Groot-Brittannië – Schotland – Islandhopping

Land

Regio

Plaats

Gemiddelde Klantwaardering

Prijs Vanaf

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart