Groot-Brittannië – Kanaaleilanden

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Groot-Brittannië – Kanaaleilanden is nu eenvoudig online te boeken met SNP natuurreizen. wandelvakantie vanuit twee hotels met SNP Natuurreizen is nu scherp geprijsd!

930.00

Boek nu online uw vakantie naar Groot-Brittannië – Kanaaleilanden in Groot-Brittannië. Een heerlijke vakantie naar Groot-Brittannië met SNP natuurreizen is zeker aan te raden en nu makkelijk en snel online te boeken. Groot-Brittannië – Kanaaleilanden word op dit moment gewaardeerd door klanten met een 8.1. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar Groot-Brittannië – Kanaaleilanden met SNP natuurreizen via bijgaande button.

Omschrijving Groot-Brittannië – Kanaaleilanden

De Kanaaleilanden zijn onmiskenbaar Brits, maar hebben Franse wortels. Bovendien ligt het Franse vasteland op zichtafstand, terwijl Engeland honderd kilometer ver weg is. Gezegend met een mild klimaat, een prachtige gevarieerde kustlijn, mooie stadjes en een rijk cultureel erfgoed, zijn Jersey en Guernsey twee uitgelezen wandeleilanden. Dankzij een uitstekend openbaar-vervoernetwerk kun je je wandelingen zo licht of inspannend maken als je zelf wilt. Je verblijft in twee goede hotels. In de vele restaurants kun je genieten van de prima keuken, waar ‘scones’ en ‘moules’ gebroederlijk naast elkaar op de menukaart staan. Ook ga je een dagje naar het kleine Sark, waar een huurfiets voor je geregeld is.

Wilt u meer informatie over Groot-Brittannië of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar Zuid-Engeland? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Specificaties: Groot-Brittannië – Kanaaleilanden

Land

Regio

Plaats

Gemiddelde Klantwaardering

Prijs Vanaf

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart