Groot-Brittannië – Engelse Noordzeekust – vogelreis

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Groot-Brittannië – Engelse Noordzeekust – vogelreis is nu eenvoudig online te boeken met SNP natuurreizen. vogelreis vanuit hotel met SNP Natuurreizen is nu scherp geprijsd!

1,575.00

Boek nu online uw vakantie naar Groot-Brittannië – Engelse Noordzeekust – vogelreis in Groot-Brittannië. Een heerlijke vakantie naar Groot-Brittannië met SNP natuurreizen is zeker aan te raden en nu makkelijk en snel online te boeken. Groot-Brittannië – Engelse Noordzeekust – vogelreis word op dit moment gewaardeerd door klanten met een 9.5. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar Groot-Brittannië – Engelse Noordzeekust – vogelreis met SNP natuurreizen via bijgaande button.

Omschrijving Groot-Brittannië – Engelse Noordzeekust – vogelreis

De vogelrotsen van Farne Island, de slikken van Lindisfarne, de duinen van Bamburgh, de heidevelden van Lammermuir en de Jan-van-gentenkolonie van Bass Rock: het zit allemaal in deze korte, maar intensieve verkenning van de beste vogelplekken van de Engelse Noordzeekust. We zien drieteenmeeuwen, noordse stormvogels, noordse sternen, papegaaiduikers, alken, zeekoeten, Jan-van-genten en kuifaalscholvers, maar ook de visarend wordt geregeld langs dit afwisselende stuk Noordzeekust waargenomen. Ook gaan we een dagje het binnenland in. We verblijven in een sfeervol hotel aan de  voet van Bamburgh Castle, vlakbij de duinen.

Wilt u meer informatie over Groot-Brittannië of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar Noord-Engeland? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Specificaties: Groot-Brittannië – Engelse Noordzeekust – vogelreis

Land

Regio

Plaats

Gemiddelde Klantwaardering

Prijs Vanaf

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart