Groot-Brittannië – Dales Way

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Groot-Brittannië – Dales Way is nu eenvoudig online te boeken met SNP natuurreizen. wandelvakantie langs B&B’s, Inns en hotels met SNP Natuurreizen is nu scherp geprijsd!

980.00

Boek nu online uw vakantie naar Groot-Brittannië – Dales Way in Groot-Brittannië. Een heerlijke vakantie naar Groot-Brittannië met SNP natuurreizen is zeker aan te raden en nu makkelijk en snel online te boeken. Groot-Brittannië – Dales Way word op dit moment gewaardeerd door klanten met een 0.0. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar Groot-Brittannië – Dales Way met SNP natuurreizen via bijgaande button.

Omschrijving Groot-Brittannië – Dales Way

Nationaal Park Yorkshire Dales biedt de wandelaar hét ultieme Engelse hooglandlandschap, met tradities en uitzichten die eeuwenlang vrijwel onaangetast zijn gebleven. Zachte glooiende heuvels, kalkstenen kliffen, groene valleien, watervallen, een Romeinse weg, verschillende interessante oude kerken, een abdij en een aantal mooie Real Ale-pubs; het is hier allemaal te vinden, evenals diverse kleine en grotere dorpen die trots zijn op hun erfgoed. Tijdens deze wandelvakantie volg je het grootste deel van de Dales Way, een geliefde lange afstandswandelroute  die je dwars door het Yorkshire Dales National Park naar het noorden voert. Aan het eind van de wandelweek wijk je wat af van de route om over en onderlangs de heuvels van de Howgill Fells, onderdeel van de Pennines, naar het vriendelijke marktstadje Kirkby Stephen te wandelen. Een groot deel van het pad volgt mooie rivierdalen, vooral The Wharfe, Dee, Rawthey, Lune en The Kent. Ze hebben allemaal mooie plekjes voor schaduwrijke picknicks, kleine ravijnen en stroomversnellingen. Onderweg passeer je veel “stiles” en “kissing-gates” (stenen trapjes en poortjes), die je over muurtjes en hagen van weiland naar weiland leiden. Dit vergt wel wat extra’s van je uithoudingsvermogen en lenigheid. Je bagage wordt uiteraard vervoerd en je slaapt in sfeervolle B&B’s, Inns en hotelletjes.

Wilt u meer informatie over Groot-Brittannië of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar Noord-Engeland? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Specificaties: Groot-Brittannië – Dales Way

Land

Regio

Plaats

Gemiddelde Klantwaardering

Prijs Vanaf

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart