Groot-Brittannië - Cornwall

Groot-Brittannië – Cornwall, Lizard

Deal Score0

Groot-Brittannië – Cornwall, Lizard is nu eenvoudig online te boeken met SNP natuurreizen. wandelvakantie langs B&B’s met SNP Natuurreizen is nu scherp geprijsd!

615.00

Boek nu online uw vakantie naar Groot-Brittannië – Cornwall, Lizard in Groot-Brittannië. Een heerlijke vakantie naar Groot-Brittannië met SNP natuurreizen is zeker aan te raden en nu makkelijk en snel online te boeken. Groot-Brittannië – Cornwall, Lizard word op dit moment gewaardeerd door klanten met een 8.5. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar Groot-Brittannië – Cornwall, Lizard met SNP natuurreizen via bijgaande button.

Omschrijving Groot-Brittannië – Cornwall, Lizard

Met zijn azuurblauwe baaien, witte stranden en uitbundige, soms subtropische vegetatie, doet de zuidkust van het schiereiland Cornwall haast mediterraan aan. Deze ontspannen wandelvakantie gaat van het havenstadje Penzance langs zandstranden, rotsen, eilandjes en kleine beschutte kreken naar Lizard Peninsula, het zuidelijkste punt van Engeland. U overnacht in mooi gelegen bed & breakfast’s.

Wilt u meer informatie over Groot-Brittannië of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar Cornwall? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Gemiddelde Klantwaardering

Prijs Vanaf

Vertrekdatum

Aanbieder

Related Products

Ecuador – Land van ijs en vuur
2 maanden ago
0
India – Ladakh
2,045.00
2 maanden ago
0
Japan – Kumano Kodo Wandelreis
2 maanden ago
0
Alaska – Comfort
2 maanden ago
0
Alaska – Avontuur
2 maanden ago
0