Groot-Brittannië – Cornwall – Land’s End & Scilly Isles

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Groot-Brittannië – Cornwall – Land’s End & Scilly Isles is nu eenvoudig online te boeken met SNP natuurreizen. wandelvakantie langs hotels en B&B’s met SNP Natuurreizen is nu scherp geprijsd!

1,240.00

Boek nu online uw vakantie naar Groot-Brittannië – Cornwall – Land’s End & Scilly Isles in Groot-Brittannië. Een heerlijke vakantie naar Groot-Brittannië met SNP natuurreizen is zeker aan te raden en nu makkelijk en snel online te boeken. Groot-Brittannië – Cornwall – Land’s End & Scilly Isles word op dit moment gewaardeerd door klanten met een 0.0. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar Groot-Brittannië – Cornwall – Land’s End & Scilly Isles met SNP natuurreizen via bijgaande button.

Omschrijving Groot-Brittannië – Cornwall – Land’s End & Scilly Isles

Ultieme wandelvakantie langs de ruige kliffenkust van het uiterste zuidwesten van Cornwall, met een verblijf op de paradijselijke Scilly Isles als toetje! Een week lang wandel je langs het mooiste wat de kust van Zuidwest-Engeland te bieden heeft. Je begint in het kunstenaarsplaatsje St. Ives, met zijn hagelwitte stranden. Dan volgen vier wandeldagen langs het South West Coast Path, hoog boven de ruige kliffen van Zennor, Pendeen Watch, Cape Cornwall en Land’s End. Je komt langs prachtige baaitjes en de restanten van de mijnindustrie die de streek in de negentiende eeuw deden floreren, de tijd van Poldark…  De wandeltocht eindigt in Penzance, waar je de volgende dag de boot naar de Scilly Isles neemt. Daar wandel je 2,5 dag over de verschillende eilandjes, langs granietformaties, witte stranden, megalithische monumenten en prachtige tuinen. Waarlijk een paradijselijke plek waar je niet meer weg wilt. De reis eindigt in Penzance en is daarom prima te combineren met de Cornwall-Lizard-reis, die hier start.

Wilt u meer informatie over Groot-Brittannië of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar Cornwall? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Specificaties: Groot-Brittannië – Cornwall – Land’s End & Scilly Isles

Land

Regio

Plaats

Gemiddelde Klantwaardering

Prijs Vanaf

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart