Groot-Brittannië – Coast-to-Coast – Etappe West

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Groot-Brittannië – Coast-to-Coast – Etappe West is nu eenvoudig online te boeken met SNP natuurreizen. wandelvakantie langs B&B’s, guesthouses, hotels en inns met SNP Natuurreizen is nu scherp geprijsd!

970.00

Boek nu online uw vakantie naar Groot-Brittannië – Coast-to-Coast – Etappe West in Groot-Brittannië. Een heerlijke vakantie naar Groot-Brittannië met SNP natuurreizen is zeker aan te raden en nu makkelijk en snel online te boeken. Groot-Brittannië – Coast-to-Coast – Etappe West word op dit moment gewaardeerd door klanten met een 0.0. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar Groot-Brittannië – Coast-to-Coast – Etappe West met SNP natuurreizen via bijgaande button.

Omschrijving Groot-Brittannië – Coast-to-Coast – Etappe West

Strik je wandelschoenen voor Alfred Wainwright’s meesterwerk! Dit is je kans om de beroemde Coast-to-Coast-walk te lopen, in twee etappes met de wind in de rug van de Ierse Zee naar de Noordzee. Deze westelijke etappe doorkruist het bergachtige Nationaal Park Lake District en eindigt bij het schilderachtige marktstadje Kirkby Stephen. Je wandelt langs majestueuze meren en  over ruige bergkammen, over eindeloze heidevelden en door valleien en ommuurde weilanden. Onderweg passeer je talloze boerenhoeves, kleine dorpjes en marktstadjes, waarvan er vele een mooi traditioneel Engelse pub hebben! Je geniet van de gastvrijheid van de Engelsen en verblijft in sfeervolle kleine hotels, guesthouses of inns.  Gewapend met een Nederlandse routebeschrijving, uitgebreide Engelstalige achtergrondinformatie, detailkaarten en GPS-track is verdwalen bijna onmogelijk, en over je bagage hoef je je ook geen zorgen te maken: die wordt voor je vervoerd. En als je na 19 dagen beide etappes afgelegd hebt kun je volgens de traditie de kiezelsteentjes die je van het strand aan de Ierse zee hebt meegenomen voldaan in de Noordzee gooien… 

Wilt u meer informatie over Groot-Brittannië of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar Noord-Engeland? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Specificaties: Groot-Brittannië – Coast-to-Coast – Etappe West

Land

Regio

Plaats

Gemiddelde Klantwaardering

Prijs Vanaf

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart