Groepsrondreis Vier Arctische eilanden – Sawadee

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Groepsrondreis Vier Arctische eilanden in Noord- en Zuidpool boekt u eenvoudig online via Sawadee! Profiteer nu van de scherpe prijzen en geniet van een heerlijke vakantie in o.a. Spectaculaire!

SKU: 6615bf7dcfc3 Categorie: Tags: , ,

Een heerlijke vakantie naar Spitsbergen met Sawadee boekt u nu eenvoudig online. Via Online vakantie kunt u nu makkelijk de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie. Zo ook een vakantie naar Spitsbergen uit de categorie Rondreizen > Winterreizen.

Wilt u meer informatie over Spitsbergen of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden. Boek nu eenvoudig online uw vakantie naar Groepsrondreis Vier Arctische eilanden.

Deze reis is een poolexpeditie langs 4 eilanden, Spitsbergen, Jan Mayen, Groenland en IJsland. Het Noordpoolgebied is al eeuwenlang inspiratiebron voor ontdekkingsreizigers van over de hele wereld. Onze Poolexpedities bieden jou de kans om te ontdekken waarom. Ga met ons op op dit onvergetelijke avontuur.

 

Specificaties: Groepsrondreis Vier Arctische eilanden – Sawadee

Land

Regio

Plaats

Type Reis

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart