Groepsrondreis Verenigde Staten, het Zuiden en Oosten – Hotelreis – Sawadee

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Groepsrondreis Verenigde Staten, het Zuiden en Oosten – Hotelreis in Noord-Amerika boekt u eenvoudig online via Sawadee! Profiteer nu van de scherpe prijzen en geniet van een heerlijke vakantie in o.a. !

SKU: 72220f97c481 Categorie: Tags: , ,

Een heerlijke vakantie naar Verenigde Staten met Sawadee boekt u nu eenvoudig online. Via Online vakantie kunt u nu makkelijk de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie. Zo ook een vakantie naar Verenigde Staten uit de categorie Rondreizen.

Wilt u meer informatie over Verenigde Staten of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden. Boek nu eenvoudig online uw vakantie naar Groepsrondreis Verenigde Staten, het Zuiden en Oosten – Hotelreis.

Een reis door hetzuiden en oosten van de Verenigde Staten is een feest voor alle zintuigen. Tijdensdeze rondreis door een groot aantal staten gaan we op zoek naar de roots van decountry- en bluesmuziek in Tennessee en Mississippi. In New Orleans kunnen we fietsen door de French Quarter en uitgaan in één van de vele jazzclubs. We wandelen in de Great Smoky Mountains en het Shenandoah National Park en in Washington en Philadelphia duiken we in de geschiedenis van de VS. We eindigen de reis met maar liefst drie dagen in New York. We reizen in een kleine groep van maximaal 12 personen in een minivan met een reisbegeleider/chauffeur en slapen in hotels. Deze rondreis is perfect voor iedereen die nieuwsgierig is naar de cultuur en natuur van de zuidelijke en oostelijke staten van de Verenigde Staten en eenmust voor iedere muziekliefhebber.

 

Specificaties: Groepsrondreis Verenigde Staten, het Zuiden en Oosten – Hotelreis – Sawadee

Land

Regio

Type Reis

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart