Groepsrondreis Van Spitsbergen, naar Groenland/IJsland – Sawadee

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Groepsrondreis Van Spitsbergen, naar Groenland/IJsland in Noord- en Zuidpool boekt u eenvoudig online via Sawadee! Profiteer nu van de scherpe prijzen en geniet van een heerlijke vakantie in o.a. Oslo!

SKU: b86792c2ad33 Categorie: Tags: , ,

Een heerlijke vakantie naar Spitsbergen met Sawadee boekt u nu eenvoudig online. Via Online vakantie kunt u nu makkelijk de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie. Zo ook een vakantie naar Spitsbergen uit de categorie Rondreizen > Winterreizen.

Wilt u meer informatie over Spitsbergen of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden. Boek nu eenvoudig online uw vakantie naar Groepsrondreis Van Spitsbergen, naar Groenland/IJsland.

Deze reis is een poolexpeditie langs 3 eilanden, ieder eiland heeft zijn eigen karakter. Spitsbergen met zijn ruige bergtoppen en grote kans op het spotten van ijsberen, Groenland met zijn indrukwekkende ijskap en gigantische fjorden en natuurlijk IJsland met zijn unieke geologie. Elke dag is een nieuw avontuur tijdens deze indrukwekkende rondreis. En ook op de “zeedagen” valt er voldoende te zien, je wordt vergezeld door verschillende soorten zeevogels, en is dat wolkje in de verte een uitademende walvis…?

 

Specificaties: Groepsrondreis Van Spitsbergen, naar Groenland/IJsland – Sawadee

Land

Regio

Plaats

Type Reis

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart