Groepsrondreis Van IJsland naar Groenland/Spitsbergen – Sawadee

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Groepsrondreis Van IJsland naar Groenland/Spitsbergen in Noord- en Zuidpool boekt u eenvoudig online via Sawadee! Profiteer nu van de scherpe prijzen en geniet van een heerlijke vakantie in o.a. !

SKU: 3fafa0853c18 Categorie: Tags: , ,

Een heerlijke vakantie naar Spitsbergen met Sawadee boekt u nu eenvoudig online. Via Online vakantie kunt u nu makkelijk de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie. Zo ook een vakantie naar Spitsbergen uit de categorie Rondreizen > Winterreizen.

Wilt u meer informatie over Spitsbergen of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden. Boek nu eenvoudig online uw vakantie naar Groepsrondreis Van IJsland naar Groenland/Spitsbergen.

Deze reis is een poolexpeditie langs 3 eilanden, ieder eiland heeft zijn eigen karakter. IJsland heeft een unieke geologie. Groenland heeft indrukwekkende ijskap en gigantische fjorden. Spitsbergen heeft ruige bergtoppen en je hebt hier grote kans op het spotten van ijsberen. Elke dag is een nieuw avontuur tijdens deze indrukwekkende rondreis. En ook op de “zeedagen” valt er voldoende te zien, je wordt vergezeld door verschillende soorten zeevogels, en is dat wolkje in de verte een uitademende walvis…?

 

Specificaties: Groepsrondreis Van IJsland naar Groenland/Spitsbergen – Sawadee

Land

Regio

Type Reis

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart