Groepsrondreis Thailand Avontuur – Sawadee

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Groepsrondreis Thailand Avontuur in Azië boekt u eenvoudig online via Sawadee! Profiteer nu van de scherpe prijzen en geniet van een heerlijke vakantie in o.a. Bangkok!

SKU: 37b0f859bbaf Categorie: Tags: , ,

Een heerlijke vakantie naar Thailand met Sawadee boekt u nu eenvoudig online. Via Online vakantie kunt u nu makkelijk de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie. Zo ook een vakantie naar Thailand uit de categorie Rondreizen.

Wilt u meer informatie over Thailand of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden. Boek nu eenvoudig online uw vakantie naar Groepsrondreis Thailand Avontuur.

In deze avontuurlijke rondreis, ter ere van ons 35-jarig bestaan, gaan we terug naar onze roots, naar het land waar het voor Sawadee in 1983 allemaal begon. We volgen een bijzondere route langs de minder gebaande paden in het noorden en oosten. We wandelen in nationale parken, maken een driedaagse trekking langs bergvolken, slapen bij locals, ontdekken cultureel erfgoed, varen over de Mekong en sluiten relaxt af aan het strand. Thailand is in de loop der jaren ontzettend populair geworden, maar er valt nog genoeg onbekends te ontdekken. Ga mee op deze speciale jubileumreis en vier het feest met ons mee.

 

Specificaties: Groepsrondreis Thailand Avontuur – Sawadee

Land

Regio

Plaats

Type Reis

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart