Groepsrondreis Spitsbergen – Sawadee

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Groepsrondreis Spitsbergen in Noord- en Zuidpool boekt u eenvoudig online via Sawadee! Profiteer nu van de scherpe prijzen en geniet van een heerlijke vakantie in o.a. Oslo!

SKU: 250fe5c2b0b1 Categorie: Tags: , ,

Een heerlijke vakantie naar Spitsbergen met Sawadee boekt u nu eenvoudig online. Via Online vakantie kunt u nu makkelijk de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie. Zo ook een vakantie naar Spitsbergen uit de categorie Rondreizen > Winterreizen.

Wilt u meer informatie over Spitsbergen of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden. Boek nu eenvoudig online uw vakantie naar Groepsrondreis Spitsbergen.

Een rondreis naar Spitsbergen: Ver ten noorden van het vasteland van Europa ligt Spitsbergen: een eenzame Arctische eilandengroep zo ruig, zo verlaten, zo puur en zo adembenemend mooi dat je dit moet hebben gezien om te kunnen geloven. Laat je overweldigen door de prachtige omgeving. Ga mee op één van onze voormalige onderzoeksschepen en ontdek tijdens een indrukwekkende rondreis de Noordpool van Europa.

 

Specificaties: Groepsrondreis Spitsbergen – Sawadee

Land

Regio

Plaats

Type Reis

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart