Groepsrondreis Rusland Winter – Sawadee

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Groepsrondreis Rusland Winter in Europa boekt u eenvoudig online via Sawadee! Profiteer nu van de scherpe prijzen en geniet van een heerlijke vakantie in o.a. Moskou!

SKU: 14b86e116ab9 Categorie: Tags: , ,

Een heerlijke vakantie naar Rusland met Sawadee boekt u nu eenvoudig online. Via Online vakantie kunt u nu makkelijk de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie. Zo ook een vakantie naar Rusland uit de categorie Rondreizen > Winterreizen.

Wilt u meer informatie over Rusland of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden. Boek nu eenvoudig online uw vakantie naar Groepsrondreis Rusland Winter.

Rusland in de winter is zoals een sprookje. Statige Tsarenpaleizen en kleurrijke kathedralen steken af tegen een witte winterse achtergrond. Op het platteland kun je wandelen door dorpjes met houten huisjes die zo uit een sprookje komen en een huskytocht maken door eindeloze berkenbossen waar Baba Jaga, de boze heks, nog zou kunnen wonen. Winston Churchill noemde Rusland ooit ‘een raadsel, verpakt in een mysterie, binnen in een enigma’. Hoog tijd om het raadsel dat Rusland heet te gaan ontdekken.

 

Specificaties: Groepsrondreis Rusland Winter – Sawadee

Land

Regio

Plaats

Type Reis

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart