Groepsrondreis Patagonië en Paaseiland – Sawadee

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Groepsrondreis Patagonië en Paaseiland in Midden- en Zuid-Amerika boekt u eenvoudig online via Sawadee! Profiteer nu van de scherpe prijzen en geniet van een heerlijke vakantie in o.a. Santiago!

Een heerlijke vakantie naar Argentinië met Sawadee boekt u nu eenvoudig online. Via Online vakantie kunt u nu makkelijk de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie. Zo ook een vakantie naar Argentinië uit de categorie Rondreizen > Singlereizen > Festivalreizen.

Wilt u meer informatie over Argentinië of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden. Boek nu eenvoudig online uw vakantie naar Groepsrondreis Patagonië en Paaseiland.

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Patagonië en Paaseiland ontdek je het zuidelijke deel van Argentinië en Chili. Hier wandel je langs gletsjers, azuurblauwe meren, besneeuwde bergtoppen en de indrukwekkende rotspieken in het Torres del Paine Nationaal Park. Je bezoekt de meest zuidelijke stad ter wereld, Ushuaia. Op het vulkanische Paaseiland kun je met eigen ogen het mysterie van de Moai beelden aanschouwen. Hoe zijn de Polynesiërs erin geslaagd deze gigantische stenen hoofden over het eiland te verplaatsen?

 

Specificaties: Groepsrondreis Patagonië en Paaseiland – Sawadee

Land

Regio

Plaats

Type Reis

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart