Groepsrondreis om Spitsbergen met zeilschip Noorderlicht – Sawadee

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Groepsrondreis om Spitsbergen met zeilschip Noorderlicht in Noord- en Zuidpool boekt u eenvoudig online via Sawadee! Profiteer nu van de scherpe prijzen en geniet van een heerlijke vakantie in o.a. !

SKU: c2d54dbe1059 Categorie: Tags: , ,

Een heerlijke vakantie naar Spitsbergen met Sawadee boekt u nu eenvoudig online. Via Online vakantie kunt u nu makkelijk de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie. Zo ook een vakantie naar Spitsbergen uit de categorie Groepsrondreizen.

Wilt u meer informatie over Spitsbergen of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden. Boek nu eenvoudig online uw vakantie naar Groepsrondreis om Spitsbergen met zeilschip Noorderlicht.

Deze zeilreis, aan het einde van de zomer, neemt je mee naar de westkust, de noordwestkust van Spitsbergen en Prins Karls Forland. Er zal zoveel mogelijk dagelijks gewandeld worden over de toendra die nu in herfstkleuren staat en waar paddenstoelen de herfst aankondigen. Bij zonsopgang en zonsondergang komen de mooiste pasteltinten te voorschijn. Omstandigheden om met volle teugen van te genieten en die het voor iedereen mogelijk maken om bijzondere en mooie foto’s te maken. Tijdens deze reis gaan we op zoek naar allerlei wildleven, zoals de poolvos, rendieren, walvissen of ijsberen. Er wordt waar mogelijk op de zeilen gevaren. Kortom, een geweldige manier om de ruige natuur van Spitsbergen te ontdekken.

 

Specificaties: Groepsrondreis om Spitsbergen met zeilschip Noorderlicht – Sawadee

Land

Regio

Type Reis

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart