Groepsrondreis om Spitsbergen. Avontuurlijke cruise met zeilschip Antigua – Sawadee

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Groepsrondreis om Spitsbergen. Avontuurlijke cruise met zeilschip Antigua in Noord- en Zuidpool boekt u eenvoudig online via Sawadee! Profiteer nu van de scherpe prijzen en geniet van een heerlijke vakantie in o.a. Oslo!

SKU: 9d372a82e103 Categorie: Tags: , ,

Een heerlijke vakantie naar Spitsbergen met Sawadee boekt u nu eenvoudig online. Via Online vakantie kunt u nu makkelijk de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie. Zo ook een vakantie naar Spitsbergen uit de categorie Rondreizen.

Wilt u meer informatie over Spitsbergen of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden. Boek nu eenvoudig online uw vakantie naar Groepsrondreis om Spitsbergen. Avontuurlijke cruise met zeilschip Antigua.

Op het geluid van krakend hout en klapperende zeilen na, snijdt de driemaster Antigua door het spiegelgladde en inktzwarte water van de Noordelijke IJszee. Er wordt waar mogelijk op de zeilen gevaren. Het zeilschip âAntiguaâ is misschien wel de meest authentieke en romantische manier om deze magische plek te ervaren.Beelden zeggen meer dan duizend woorden. Klik op de link hieronder voor een prachtig beeldverslag van een reis met de Antigua naar Spitsbergen:Met de Antigua rond Spitsbergen in âColumbus Magazineâ

 

Specificaties: Groepsrondreis om Spitsbergen. Avontuurlijke cruise met zeilschip Antigua – Sawadee

Land

Regio

Plaats

Type Reis

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart