Groepsrondreis Mexico, Guatemala en Honduras – Sawadee

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Groepsrondreis Mexico, Guatemala en Honduras in Midden- en Zuid-Amerika boekt u eenvoudig online via Sawadee! Profiteer nu van de scherpe prijzen en geniet van een heerlijke vakantie in o.a. Cancún!

Een heerlijke vakantie naar Mexico met Sawadee boekt u nu eenvoudig online. Via Online vakantie kunt u nu makkelijk de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie. Zo ook een vakantie naar Mexico uit de categorie Rondreizen > Singlereizen > Festivalreizen.

Wilt u meer informatie over Mexico of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden. Boek nu eenvoudig online uw vakantie naar Groepsrondreis Mexico, Guatemala en Honduras.

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Mexico, Guatemala en Honduras bezoek je allerlei beroemde opgravingen en ga je op zoek naar diep in de jungle verscholen ruïnes. Je maakt kennis met afstammelingen van de Maya’s, die op kleurrijke markten hun waren verkopen en bezoekt leuke dorpjes met sfeervolle pleinen en lekkere eetkraampjes. In Mahahual, Bacalar en Playa del Carmen kun je tenslotte heerlijk ontspannen en mooi snorkelen. Een reis door het voormalige rijk van de Maya’s is even fascinerend als afwisselend.

 

Specificaties: Groepsrondreis Mexico, Guatemala en Honduras – Sawadee

Land

Regio

Plaats

Type Reis

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart