Groepsrondreis Met zeilschip Antigua op zoek naar walvissen/het noorderlicht – Sawadee

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Groepsrondreis Met zeilschip Antigua op zoek naar walvissen/het noorderlicht in Europa boekt u eenvoudig online via Sawadee! Profiteer nu van de scherpe prijzen en geniet van een heerlijke vakantie in o.a. Bergen!

SKU: 5cfb196126fb Categorie: Tags: , ,

Een heerlijke vakantie naar Noorwegen met Sawadee boekt u nu eenvoudig online. Via Online vakantie kunt u nu makkelijk de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie. Zo ook een vakantie naar Noorwegen uit de categorie Groepsrondreizen.

Wilt u meer informatie over Noorwegen of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden. Boek nu eenvoudig online uw vakantie naar Groepsrondreis Met zeilschip Antigua op zoek naar walvissen/het noorderlicht.

Tijdens deze spectaculaire zeilreis varen we tussen Lenangen, Skjervøy en Burfjorden in het uiterste noorden van Noorwegen. Overdag kan er gewandeld worden door een van de dorpjes op het vaste land, waar je eventueel met sneeuwschoenen naar een hoger gelegen punt kan wandelen. Daarnaast gaan we op zoek naar walvissen zoals Orka’s en Bultruggen en ‘s avonds speuren we de hemel af naar het noorderlicht (Aurora borealis). Voorafgaand aan de zeilexpeditie verblijf je in een fijn hotel in het prachtige Tromsø. Kortom; een bijzonder complete en avontuurlijke reis door een prachtig gebied.

 

Specificaties: Groepsrondreis Met zeilschip Antigua op zoek naar walvissen/het noorderlicht – Sawadee

Land

Regio

Plaats

Type Reis

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart