Groepsrondreis met de Antigua naar Noord-Noorwegen en Spitsbergen – Sawadee

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Groepsrondreis met de Antigua naar Noord-Noorwegen en Spitsbergen in Noord- en Zuidpool boekt u eenvoudig online via Sawadee! Profiteer nu van de scherpe prijzen en geniet van een heerlijke vakantie in o.a. Bodø!

SKU: a698905c4625 Categorie: Tags: , ,

Een heerlijke vakantie naar Spitsbergen met Sawadee boekt u nu eenvoudig online. Via Online vakantie kunt u nu makkelijk de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie. Zo ook een vakantie naar Spitsbergen uit de categorie Rondreizen > Popup.

Wilt u meer informatie over Spitsbergen of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden. Boek nu eenvoudig online uw vakantie naar Groepsrondreis met de Antigua naar Noord-Noorwegen en Spitsbergen.

Tijdens deze spectaculaire zeilreis varen we van Bodø langs de Noorse kust via Bereneiland naar Spitsbergen. Er zijn vele mogelijkheden tot prachtige wandelingen op de Lofoten en VesterÃ¥len én we maken een rondvaart door de imposante Trolfjord. Vanaf het schip kun je ontzettend veel wild spotten. Je hebt onder andere grote kans op het zien van vele vogelsoorten, poolvossen, walvissen en orka’s. Als het weer het toelaat maken we één of twee landingen op het zelden bezochte Bereneiland. We eindigen deze indrukwekkende reis tussen sneeuw en ijs op Spitsbergen. We gaan daar onder andere op zoek naar ijsberen en walrussen. Ook maken we er de mooiste wandelingen.

 

Specificaties: Groepsrondreis met de Antigua naar Noord-Noorwegen en Spitsbergen – Sawadee

Land

Regio

Plaats

Type Reis

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart