Groepsrondreis Marokko. De hoogtepunten van midden- en zuid Marokko – Sawadee

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Groepsrondreis Marokko. De hoogtepunten van midden- en zuid Marokko in Midden-Oosten en Noord-Afrika boekt u eenvoudig online via Sawadee! Profiteer nu van de scherpe prijzen en geniet van een heerlijke vakantie in o.a. Marrakech!

Een heerlijke vakantie naar Marokko met Sawadee boekt u nu eenvoudig online. Via Online vakantie kunt u nu makkelijk de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie. Zo ook een vakantie naar Marokko uit de categorie Rondreizen > Hoogtepunten-reizen.

Wilt u meer informatie over Marokko of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden. Boek nu eenvoudig online uw vakantie naar Groepsrondreis Marokko. De hoogtepunten van midden- en zuid Marokko.

Maak kennis met de hoogtepunten van Marokko tijdens deze complete, zeer scherp geprijsde rondreis. We bezoeken de mooiste steden van Marokko zoals Marrakech, Essaouira en Ait BenHaddou. We verkennen op de rug van een kameel de woestijn waar we onder een prachtige sterrenhemel slapen. Erg bijzonder is ook de Todrakloof, waar we gaan wandelen. Het is bijzonder om te zien hoe mensen hier al eeuwen in staat zijn om, te midden van deze droogte, zo’n groen en vruchtbaar gebied in stand te houden. Tijdens deze afwisselende rondreis reizen we in 10 dagen langs de vele hoogtepunten van Marokko.

 

Specificaties: Groepsrondreis Marokko. De hoogtepunten van midden- en zuid Marokko – Sawadee

Land

Regio

Plaats

Type Reis

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart