Groepsrondreis Kenia, Tanzania en Zanzibar Hoogtepunten – Sawadee

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Groepsrondreis Kenia, Tanzania en Zanzibar Hoogtepunten in Afrika boekt u eenvoudig online via Sawadee! Profiteer nu van de scherpe prijzen en geniet van een heerlijke vakantie in o.a. Nairobi!

Een heerlijke vakantie naar Kenia met Sawadee boekt u nu eenvoudig online. Via Online vakantie kunt u nu makkelijk de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie. Zo ook een vakantie naar Kenia uit de categorie Rondreizen > Safarireizen > Hoogtepunten-reizen.

Wilt u meer informatie over Kenia of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden. Boek nu eenvoudig online uw vakantie naar Groepsrondreis Kenia, Tanzania en Zanzibar Hoogtepunten.

Tijdens deze rondreis door Kenia, Tanzania en Zanzibar bezoeken we de mooiste parken van Kenia Ć©n Tanzania: Masai Mara, Nakuru, Amboseli, Tarangire, Serengeti en de krater van Ngorongoro. Kenia en Tanzania behoren tot de mooiste en meest afwisselende landen van Afrika. De bevolking is net zo gevarieerd als het landschap. Vanaf 2019 brengen we een bezoek aan een Masai dorp in de Loita Hills. Hier leren we meer over de leefwijze van deze bijzondere stam en trekken we samen met de Masai de heuvels in.

 

Specificaties: Groepsrondreis Kenia, Tanzania en Zanzibar Hoogtepunten – Sawadee

Land

Regio

Plaats

Type Reis

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart