Groepsrondreis Israël, Palestijnse gebieden en Jordanië – Sawadee

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Groepsrondreis Israël, Palestijnse gebieden en Jordanië in Midden-Oosten en Noord-Afrika boekt u eenvoudig online via Sawadee! Profiteer nu van de scherpe prijzen en geniet van een heerlijke vakantie in o.a. Tel!

SKU: 4bd40d8b3c29 Categorie: Tags: , ,

Een heerlijke vakantie naar Israël met Sawadee boekt u nu eenvoudig online. Via Online vakantie kunt u nu makkelijk de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie. Zo ook een vakantie naar Israël uit de categorie Groepsrondreizen.

Wilt u meer informatie over Israël of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden. Boek nu eenvoudig online uw vakantie naar Groepsrondreis Israël, Palestijnse gebieden en Jordanië.

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Israël, de Palestijnse gebieden en Jordanië maken we kennis met de geschiedenis, natuur en bevolking van twee prachtige parels in het Midden-Oosten. In Israël en de Palestijnse gebieden komen Bijbelverhalen tot leven bij het meer van Galilea, Nazareth, Bethlehem, Jeruzalem en Capernaum. In Jordanië duiken we de natuur in bij Dana en in de Wadi Rum woestijn. We leren meer over de geschiedenis in Jerash en de roze stad Petra. Is een avontuurlijke actieve rondreis met veel historie iets voor jou? Ga dan mee op onze 15-daagse rondreis!

 

Specificaties: Groepsrondreis Israël, Palestijnse gebieden en Jordanië – Sawadee

Land

Regio

Plaats

Type Reis

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart