Groepsrondreis India – Orissa – Sawadee

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Groepsrondreis India – Orissa in Azië boekt u eenvoudig online via Sawadee! Profiteer nu van de scherpe prijzen en geniet van een heerlijke vakantie in o.a. Kolkata!

SKU: 1af06c22bfe5 Categorie: Tags: , ,

Een heerlijke vakantie naar India met Sawadee boekt u nu eenvoudig online. Via Online vakantie kunt u nu makkelijk de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie. Zo ook een vakantie naar India uit de categorie Rondreizen.

Wilt u meer informatie over India of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden. Boek nu eenvoudig online uw vakantie naar Groepsrondreis India – Orissa.

Tijdens deze bijzondere rondreis door Orissa maak je kennis met een totaal onbekende kant van India. Ver van de miljoenensteden, in de oostelijke deelstaat Orissa, leven de Adivasi, de oude stammen van India. Hun dorpen liggen verspreid in de heuvels, waar ze nog op een zeer traditionele manier leven. We maken een tocht naar afgelegen gebieden waar de mannen lendendoeken dragen, jagen met pijl en boog en de vrouwen zich versieren met talloze kralenkettingen. We bezoeken verschillende, kleurrijke weekmarkten, waar de Adivasi hun waren te koop aanbieden en maken mooie wandelingen naar verschillende dorpjes.

 

Specificaties: Groepsrondreis India – Orissa – Sawadee

Land

Regio

Plaats

Type Reis

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart