Groepsrondreis Ghana, Togo en Benin – Sawadee

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Groepsrondreis Ghana, Togo en Benin in Afrika boekt u eenvoudig online via Sawadee! Profiteer nu van de scherpe prijzen en geniet van een heerlijke vakantie in o.a. Accra!

SKU: 0b8f1dd13cc9 Categorie: Tags: , ,

Een heerlijke vakantie naar Ghana met Sawadee boekt u nu eenvoudig online. Via Online vakantie kunt u nu makkelijk de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie. Zo ook een vakantie naar Ghana uit de categorie Rondreizen > Festivalreizen.

Wilt u meer informatie over Ghana of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden. Boek nu eenvoudig online uw vakantie naar Groepsrondreis Ghana, Togo en Benin.

Tijdens deze rondreis doorGhana, Togo en Benin maak je kennis met vele bijzondere culturen, geloven ennatuurlijk de mysterieuze Voodoo die West-Afrika rijk is. Ghana is één grotekleurrijke culturele lappendeken klaar om ontdekt te worden. Op sommige reizen maken we het Akwasidae festival mee, een Ashanti festival. In Togo genieten wevan de prachtige natuur met een wandeling door het vlinderrijke regenwoud. Wevervolgen onze weg langs de kust naar Benin, de bakermat van de voodoo-cultuur.Naast de bijzondere voodoo rituelen heeft Benin ook een prachtige kust,indrukwekkende natuur en kleurrijke markten. We brengen uiteraard ook eenbezoek aan Ganvié, dat het Venetië van Afrika wordt genoemd. Tijdens deze reiszal je weinig andere toeristen tegenkomen, Afrika op zijn puurst.

 

Specificaties: Groepsrondreis Ghana, Togo en Benin – Sawadee

Land

Regio

Plaats

Type Reis

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart