Groepsrondreis Fair Isle, Faer̦er en Spitsbergen: Vogels en ijsberen РSawadee

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Groepsrondreis Fair Isle, Faeröer en Spitsbergen: Vogels en ijsberen in Noord- en Zuidpool boekt u eenvoudig online via Sawadee! Profiteer nu van de scherpe prijzen en geniet van een heerlijke vakantie in o.a. Aberdeen!

SKU: bd183261ba89 Categorie: Tags: , ,

Een heerlijke vakantie naar Spitsbergen met Sawadee boekt u nu eenvoudig online. Via Online vakantie kunt u nu makkelijk de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie. Zo ook een vakantie naar Spitsbergen uit de categorie Rondreizen > Winterreizen.

Wilt u meer informatie over Spitsbergen of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden. Boek nu eenvoudig online uw vakantie naar Groepsrondreis Fair Isle, Faeröer en Spitsbergen: Vogels en ijsberen.

Terwijl je vaart over de Noord-Atlantische Oceaan word je ondergedompeld in de ruige schoonheid van de verschillende regio’s. Deze expeditie brengt je naar de meest afgelegen eilanden op aarde. Op sommige eilanden heeft slechts een klein aantal avonturiers hun voetafdruk achtergelaten. Zo geniet je van ontzagwekkende en ongerepte bestemmingen als Fair Isle (hier staat een beroemd observatorium voor vogels), de Faeröer eilanden (waar de prachtige groene heuvels en de met gras gebroeide daken net uit een film lijken te komen) en Spitsbergen (een waar dierenparadijs). Ook ontdek je het vulkanische en gletsjerbedekte eiland Jan Mayen, midden in het Noordelijke Atlantische Oceaan. Dit is een ongekende reis die je nooit meer zal vergeten.

 

Specificaties: Groepsrondreis Fair Isle, Faer̦er en Spitsbergen: Vogels en ijsberen РSawadee

Land

Regio

Plaats

Type Reis

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart