Groepsrondreis Eclips in de Verenigde Staten – Sawadee

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Groepsrondreis Eclips in de Verenigde Staten in Noord-Amerika boekt u eenvoudig online via Sawadee! Profiteer nu van de scherpe prijzen en geniet van een heerlijke vakantie in o.a. Austin!

SKU: b1c6ee0bd1fa Categorie: Tags: , ,

Een heerlijke vakantie naar Verenigde Staten met Sawadee boekt u nu eenvoudig online. Via Online vakantie kunt u nu makkelijk de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie. Zo ook een vakantie naar Verenigde Staten uit de categorie Groepsrondreizen.

Wilt u meer informatie over Verenigde Staten of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden. Boek nu eenvoudig online uw vakantie naar Groepsrondreis Eclips in de Verenigde Staten.

Zie de totale zonsverduistering in het zuiden van de USA bij Texas Hill Country! We rijden hiervoor naar Fredericksburg, een goede locatie om zo lang mogelijk van de eclips te kunnen genieten. We zullen dit fenomeen bekijken vanaf een privéboerderij, speciaal voor onze groep, te midden van de natuur. Het zien van een totale zonsverduistering is een bijzondere ervaring, helemaal als dit in een land als de Verenigde Staten plaatsvindt. Dit staat te gebeuren op 8 april 2024 nabij de stad Austin, in de staat Texas. Een mooie gelegenheid voor het maken van een reis door de zuidelijke staten van de USA, genietend van eten, muziek, cultuur en gastvrijheid zoals alleen het zuiden dat kan bieden. We starten in Austin voor het zien van de eclips, bezoeken historische steden als New Orleans, St. Augustine en Savannah en relaxen op het strand van Destin en Clearwater Beach. We reizen in een kleine groep van maximaal 24 personen in een minivan(s) met lokale reisbegeleider/chauffeur en slapen in hotels. Deze rondreis is perfect voor iedereen die nieuwsgierig is naar de cultuur en natuur van de zuidelijke staten van de Verenigde Staten en eenmust voor iedere eclipsliefhebber.

 

Specificaties: Groepsrondreis Eclips in de Verenigde Staten – Sawadee

Land

Regio

Plaats

Type Reis

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart