Groepsrondreis Eclips Antarctica – Sawadee

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Groepsrondreis Eclips Antarctica in Noord- en Zuidpool boekt u eenvoudig online via Sawadee! Profiteer nu van de scherpe prijzen en geniet van een heerlijke vakantie in o.a. !

SKU: 7422932dcb7b Categorie: Tags: , ,

Een heerlijke vakantie naar Antarctica met Sawadee boekt u nu eenvoudig online. Via Online vakantie kunt u nu makkelijk de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie. Zo ook een vakantie naar Antarctica uit de categorie Rondreizen > Winterreizen.

Wilt u meer informatie over Antarctica of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden. Boek nu eenvoudig online uw vakantie naar Groepsrondreis Eclips Antarctica.

In november 2003 werd Quark Expeditions de eerste en enige exploitant die met succes een totale zonsverduisteringsreis heeft uitgevoerd in het ver gelegen en ruige Antarctica. Om deze prestatie te herdenken worden de oorspronkelijke experts herenigd om in 2021 twee nieuwe eclipsreizen te leiden. Naast het hoogtepunt van de reis, de totale zonsverduistering varen we door een uniek gebied met bijzondere dieren. Hier treffen we een ongerept natuurgebied waarin walvissen, eindeloze witte vlaktes gevuld met kolonies pinguïns en spectaculaire ijsschotsen het landschap bepalen.

 

Specificaties: Groepsrondreis Eclips Antarctica – Sawadee

Land

Regio

Type Reis

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart