Groepsrondreis Arctisch Canada/Groenland – Sawadee

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Groepsrondreis Arctisch Canada/Groenland in Noord- en Zuidpool boekt u eenvoudig online via Sawadee! Profiteer nu van de scherpe prijzen en geniet van een heerlijke vakantie in o.a. Ottawa!

Een heerlijke vakantie naar Canada (Arctic) met Sawadee boekt u nu eenvoudig online. Via Online vakantie kunt u nu makkelijk de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie. Zo ook een vakantie naar Canada (Arctic) uit de categorie Rondreizen > Winterreizen.

Wilt u meer informatie over Canada (Arctic) of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden. Boek nu eenvoudig online uw vakantie naar Groepsrondreis Arctisch Canada/Groenland.

In 1845 vertrok de expeditie van Franklin vanuit Engeland op zoek naar een noordelijke doorgang naar Azië dwars door de ijskoude wateren van de archipel ten noorden van Canada’s vasteland, om nooit meer terug te keren. Tijdens deze expeditie volg je een deel van Franklin’s tocht, je bezoekt de eilanden waar de expeditieleden hebben overwinterd, en je geniet van de prachtige, ruige, Arctische natuur en houdt je ogen open voor ijsberen, walvissen en robben.

 

Specificaties: Groepsrondreis Arctisch Canada/Groenland – Sawadee

Land

Regio

Plaats

Type Reis

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart