Groepsrondreis Antarctica – Crossing the Circle – Zuidelijke expeditie – Sawadee

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Groepsrondreis Antarctica – Crossing the Circle – Zuidelijke expeditie in Noord- en Zuidpool boekt u eenvoudig online via Sawadee! Profiteer nu van de scherpe prijzen en geniet van een heerlijke vakantie in o.a. Buenos Aires!

SKU: 9aa8caccdcf2 Categorie: Tags: , ,

Een heerlijke vakantie naar Antarctica met Sawadee boekt u nu eenvoudig online. Via Online vakantie kunt u nu makkelijk de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie. Zo ook een vakantie naar Antarctica uit de categorie Rondreizen > Winterreizen.

Wilt u meer informatie over Antarctica of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden. Boek nu eenvoudig online uw vakantie naar Groepsrondreis Antarctica – Crossing the Circle – Zuidelijke expeditie.

Tijdens deze reis ga je zuidelijker dan de meeste andere schepen, zelfs tot voorbij de Poolcirkel. Je brengt een aantal dagen in alle comfort door in een van ’s werelds laatste echte wildernissen. Per dag ga je (ijs en weder dienende) twee keer van boord voor een cruise per zodiac, een wandeling naar de top van een heuvel, of simpelweg om een paar uurtjes met de zwart-witte bewonertjes van dit continent door te brengen.

 

Specificaties: Groepsrondreis Antarctica – Crossing the Circle – Zuidelijke expeditie – Sawadee

Land

Regio

Plaats

Type Reis

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart