Griekenland – Rhodopen – vlinderreis

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Griekenland – Rhodopen – vlinderreis is nu eenvoudig online te boeken met SNP natuurreizen. vlinderreis vanuit twee hotels met SNP Natuurreizen is nu scherp geprijsd!

1,720.00

Boek nu online uw vakantie naar Griekenland – Rhodopen – vlinderreis in Griekenland. Een heerlijke vakantie naar Griekenland met SNP natuurreizen is zeker aan te raden en nu makkelijk en snel online te boeken. Griekenland – Rhodopen – vlinderreis word op dit moment gewaardeerd door klanten met een 9.6. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar Griekenland – Rhodopen – vlinderreis met SNP natuurreizen via bijgaande button.

Omschrijving Griekenland – Rhodopen – vlinderreis

Tijdens de vlinderreis naar de Westelijke Rhodopen bezoekt u diverse landschappen. Vanuit twee locaties verkent u de unieke overgang van zeeniveau naar hoge bergen, die over een korte afstand verloopt. De reis begint aan de kust en gaat via de Nestoskloof naar het onherbergzame Rhodopen met het oerbos Fracto en Livaditis. U gaat op zoek naar spirea- en lathyruszwever, Oostelijke weerschijn vlinder en komt we mooie soorten tegen zoals het Balkan bruin blauwtje, zomerebia en kardinaalsmantel. De reis eindigt bij het Falakronmassief waar echte specialisten als Balkanhooibeestje, Grieks icarusblauwtje, Bulgaarse heremiet, Falakron-, Rhodopen- en Macedonisch esparcetteblauwtje voorkomen. Op deze gevarieerde reis worden meer dan honderd soorten vlinders verwacht en zal er ook aandacht zijn voor libellen, vogels en andere karakteristieke soorten. Reis in samenwerking met de Vlinderstichting.

Wilt u meer informatie over Griekenland of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar Noord-Griekenland? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Specificaties: Griekenland – Rhodopen – vlinderreis

Land

Regio

Plaats

Gemiddelde Klantwaardering

Prijs Vanaf

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart