Griekenland – Pindos, Zagoria – Astrakas

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Griekenland – Pindos, Zagoria – Astrakas is nu eenvoudig online te boeken met SNP natuurreizen. wandelvakantie langs traditionele pensions en berghut met SNP Natuurreizen is nu scherp geprijsd!

342.00

Boek nu online uw vakantie naar Griekenland – Pindos, Zagoria – Astrakas in Griekenland. Een heerlijke vakantie naar Griekenland met SNP natuurreizen is zeker aan te raden en nu makkelijk en snel online te boeken. Griekenland – Pindos, Zagoria – Astrakas word op dit moment gewaardeerd door klanten met een 0.0. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar Griekenland – Pindos, Zagoria – Astrakas met SNP natuurreizen via bijgaande button.

Omschrijving Griekenland – Pindos, Zagoria – Astrakas

Vanaf het uiteinde van Vikoskloof tot de bergweides en kliffen van het Astrakasmassief. Bergwandelen over oude herdersroutes op zoek naar de Pindosdraak, die leeft in het fameuze Drakenmeer. De bergdorpen Papingo, Tsepelovo en Kipi bieden je een kijkje in de rijke cultuurhistorie van de Zagoria. Onderweg op eenzame hoogte overnachten in de fraai gelegen Astrakas berghut. Op de karstvlakte en bergweiden langs Gamila en Astrakas speuren naar gemzen en de route. Een bijzondere en avontuurlijke trektocht in de sfeer van het hooggebergte. Maar dan wel ‘anders’, want in Griekenland. Hoe anders? Ervaar het zelf!

Wilt u meer informatie over Griekenland of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar Noord-Griekenland? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Specificaties: Griekenland – Pindos, Zagoria – Astrakas

Land

Regio

Plaats

Gemiddelde Klantwaardering

Prijs Vanaf

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart