Griekenland – Pindos en Olympos

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Griekenland – Pindos en Olympos is nu eenvoudig online te boeken met SNP natuurreizen. trektocht langs bergpensions en berghutten met SNP Natuurreizen is nu scherp geprijsd!

1,562.00

Boek nu online uw vakantie naar Griekenland – Pindos en Olympos in Griekenland. Een heerlijke vakantie naar Griekenland met SNP natuurreizen is zeker aan te raden en nu makkelijk en snel online te boeken. Griekenland – Pindos en Olympos word op dit moment gewaardeerd door klanten met een 0.0. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar Griekenland – Pindos en Olympos met SNP natuurreizen via bijgaande button.

Omschrijving Griekenland – Pindos en Olympos

Met je familie op Alpiene trektocht in Griekenland, dat is weer eens een heel andere gezinsvakantie! Doorkruis de ‘Grand Canyon van Griekenland’, de Vikoskloof. Zwemmen in natuurlijke ‘badkuipen’ bij Papingo en over oude herdersroutes op zoek naar de Pindosdraak, die leeft in het mythische Drakenmeer. Hiken over fraai geplaveide ‘kalderimia’ en oude boogbruggen langs bijzondere bergdorpen. Van hut naar hut de Godenberg Olympos op, met 2917m het hoogste bergmassief van Griekenland. In de verte zie je de zee ziet glinsteren terwijl mythologische verhalen gaan leven op het plateau der Muzen en  bij de imposante ‘Troon van Zeus’. Door de imposante en waterrijke Enipeaskloof sluit je deze bijzondere bergwandelvakantie af.

Wilt u meer informatie over Griekenland of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar Noord-Griekenland? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Specificaties: Griekenland – Pindos en Olympos

Land

Regio

Plaats

Gemiddelde Klantwaardering

Prijs Vanaf

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart