Griekenland – Macedonië en Ipiros ’totaal’

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Griekenland – Macedonië en Ipiros ’totaal’ is nu eenvoudig online te boeken met SNP natuurreizen. wandelrondreis met (huur)auto langs hotels met SNP Natuurreizen is nu scherp geprijsd!

811.00

Boek nu online uw vakantie naar Griekenland – Macedonië en Ipiros ’totaal’ in Griekenland. Een heerlijke vakantie naar Griekenland met SNP natuurreizen is zeker aan te raden en nu makkelijk en snel online te boeken. Griekenland – Macedonië en Ipiros ’totaal’ word op dit moment gewaardeerd door klanten met een 0.0. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar Griekenland – Macedonië en Ipiros ’totaal’ met SNP natuurreizen via bijgaande button.

Omschrijving Griekenland – Macedonië en Ipiros ’totaal’

Alle hoogtepunten van Noord Griekenland zijn verenigd in één reis. Een greep: de Prespameren, de Vikoskloof, de Meteora-kloosters en natuurlijk de godenberg Olympos. Je hebt optimale vrijheid door gebruik van een (huur)auto en geniet wandelend van de bijzondere sfeer. Je overnacht in archontika, authentieke herenhuizen.Er is van deze reis ook een kortere variant: ‘Grieks Macedonië’.

Wilt u meer informatie over Griekenland of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar Noord-Griekenland? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Specificaties: Griekenland – Macedonië en Ipiros ’totaal’

Land

Regio

Plaats

Gemiddelde Klantwaardering

Prijs Vanaf

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart