Griekenland - Karpathos

Griekenland – Karpathos

Deal Score0

Griekenland – Karpathos is nu eenvoudig online te boeken met SNP natuurreizen. Wandelvakantie langs pensions met SNP Natuurreizen is nu scherp geprijsd!

Artikelnummer: 101095-0219 Categorieën: , Tags: , , ,

1,330.00

Boek nu online uw vakantie naar Griekenland – Karpathos in Griekenland. Een heerlijke vakantie naar Griekenland met SNP natuurreizen is zeker aan te raden en nu makkelijk en snel online te boeken. Griekenland – Karpathos word op dit moment gewaardeerd door klanten met een 8.8. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar Griekenland – Karpathos met SNP natuurreizen via bijgaande button.

Omschrijving Griekenland – Karpathos

Griekenland is dus echt niet alleen maar zon, zee en strand. Op de Griekse eilanden valt ook heerlijk te wandelen. Op het mediterrane Karpathos bijvoorbeeld – met zo’n zesduizend inwoners het kleine en door toerisme nog niet aangetaste broertje van Kreta. Oude tradities bestaan hier gewoon nog. Wandel langs ruige bergkammen over de traditionele ezelpaden, altijd met uitzicht op zee. Eet makarounes in het wonderbaarlijk gelegen dorp Olympos en bezoek een traditioneel huis. Ga met een bootje naar het onbewoonde eiland Saria. Geniet van het rustige leven in kleine bergdorpjes en rust uit aan heerlijke strandjes. Want natuurlijk doen we wel een beetje zon, zee en strand. We zijn immers in Griekenland.

Wilt u meer informatie over Griekenland of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar Karpathos? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Gemiddelde Klantwaardering

Prijs Vanaf

Vertrekdatum

Aanbieder

Related Products