Griekenland - Cycladen * Eilandhoppen voor families

Griekenland – Cycladen * Eilandhoppen voor families

Deal Score0

Griekenland – Cycladen * Eilandhoppen voor families is nu eenvoudig online te boeken met SNP natuurreizen. gezinsvakantie langs appartementen met SNP Natuurreizen is nu scherp geprijsd!

Artikelnummer: 372035 Categorieën: , Tags: , , ,

595.00

Boek nu online uw vakantie naar Griekenland – Cycladen * Eilandhoppen voor families in Griekenland. Een heerlijke vakantie naar Griekenland met SNP natuurreizen is zeker aan te raden en nu makkelijk en snel online te boeken. Griekenland – Cycladen * Eilandhoppen voor families word op dit moment gewaardeerd door klanten met een 8.0. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar Griekenland – Cycladen * Eilandhoppen voor families met SNP natuurreizen via bijgaande button.

Omschrijving Griekenland – Cycladen * Eilandhoppen voor families

Avontuurlijk eilandhoppen met je gezin langs drie bijzondere eilanden. Wellicht is ‘watereiland’ Andros meteen jullie perfecte eiland? Groene valleien en ruige hellingen met een enorm dicht netwerk oude historische wandelpaden, verscholen zandstrandjes en bijzonder fraaie dorpen en een eilandhoofdstadje als een plaatje…… Maar verder gevaren naar Naxos met langgerekte zandstranden, de godenberg Zas en een zee van olijfbomen. Over de blauwe zee langs kleine eilandjes naar het afgelegen en nog authentieke Amorgos, volgens kenners één van de mooiste Cycladeneilanden.

Wilt u meer informatie over Griekenland of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar Cycladen? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Gemiddelde Klantwaardering

Prijs Vanaf

Vertrekdatum

Aanbieder

Related Products