Griekenland - Andros

Griekenland – Andros, onderhoud historische wandelpaden

Deal Score0

Griekenland – Andros, onderhoud historische wandelpaden is nu eenvoudig online te boeken met SNP natuurreizen. werk- en wandvakantie vanuit hotels met SNP Natuurreizen is nu scherp geprijsd!

Artikelnummer: 130565-0219 Categorieën: , Tags: , , ,

1,095.00

Boek nu online uw vakantie naar Griekenland – Andros, onderhoud historische wandelpaden in Griekenland. Een heerlijke vakantie naar Griekenland met SNP natuurreizen is zeker aan te raden en nu makkelijk en snel online te boeken. Griekenland – Andros, onderhoud historische wandelpaden word op dit moment gewaardeerd door klanten met een 8.5. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar Griekenland – Andros, onderhoud historische wandelpaden met SNP natuurreizen via bijgaande button.

Omschrijving Griekenland – Andros, onderhoud historische wandelpaden

Baan letterlijk je eigen weg op de prachtige historische wandelpaden van het groene eiland Andros. Door mee te helpen met het behoud van de oude paden help je mee de traditionele eilandwereld in stand te houden en duurzaam toerisme te stimuleren. Overdag ben je onder lokale begeleiding bezig paden vrij en schoon te maken, oude muurtjes te herstellen en markeringen aan te brengen. Na afloop van een werk- en wandeldag laten we je op bijzondere manier kennismaken met het cultuurhistorische erfgoed en de culinaire tradities.

Wilt u meer informatie over Griekenland of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar Cycladen? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Gemiddelde Klantwaardering

Prijs Vanaf

Vertrekdatum

Aanbieder

Related Products