Grand Tour Zuid-Afrika, Swaziland en Lesotho – 333 Travel

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Een heerlijke zonvakantie naar Grand Tour Zuid-Afrika, Swaziland en Lesotho in Zuid Afrika boekt u eenvoudig online via 333 Travel! Profiteer nu van de scherpe prijzen en geniet van een heerlijke vakantie in !

SKU: 404867ad5d98 Categorie: Tags: , , ,

Een heerlijke vakantie naar Zuid Afrika met 333 Travel boekt u nu eenvoudig online. Via Online vakantie kunt u nu makkelijk de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Zo ook een vakantie naar Grand Tour Zuid-Afrika, Swaziland en Lesotho in Zuid Afrika.

Wilt u meer informatie over Zuid Afrika of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden. Boek nu eenvoudig online uw vakantie naar Grand Tour Zuid-Afrika, Swaziland en Lesotho.

Veelzijdige 3 landen reis. Ontdek de ongerepte en pure natuur van Zuid-Afrika, Swaziland en Lesotho. Overnacht in een safari tent. Tijdens de game drives in o.a Kuger ga je op zoek naar de big 5. Deze reis is ook inclusief een excursie per 4WD over de majestueuze Sani Pass in de Drakensbergen.

 

Specificaties: Grand Tour Zuid-Afrika, Swaziland en Lesotho – 333 Travel

Land

Regio

Plaats

Type Reis

Type Accommodatie

Aantal Dagen

Aantal Sterren

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart