Grand Tour Vietnam, Laos en Cambodja – 333 Travel

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Een heerlijke zonvakantie naar Grand Tour Vietnam, Laos en Cambodja in Vietnam boekt u eenvoudig online via 333 Travel! Profiteer nu van de scherpe prijzen en geniet van een heerlijke vakantie in !

SKU: 563a4b463331 Categorie: Tags: , , ,

Een heerlijke vakantie naar Vietnam met 333 Travel boekt u nu eenvoudig online. Via Online vakantie kunt u nu makkelijk de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Zo ook een vakantie naar Grand Tour Vietnam, Laos en Cambodja in Vietnam.

Wilt u meer informatie over Vietnam of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden. Boek nu eenvoudig online uw vakantie naar Grand Tour Vietnam, Laos en Cambodja.

Inclusief vluchten. Ontdek de mooiste hoogtepunten van 3 prachtige Aziatische landen. Je doorkruist Vietnam van noord naar zuid, met o.a de werelderfgoederen Halong Bay en Hoi An. In Laos zie je het charmante Luang Prabang en de karstgebergten bij Vang Vieng. Tenslotte leer je in Cambodja de historie van het Khmer-regime kennen en het wereldwonder Angkor Wat.

 

Specificaties: Grand Tour Vietnam, Laos en Cambodja – 333 Travel

Land

Regio

Plaats

Type Reis

Type Accommodatie

Aantal Dagen

Aantal Sterren

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart