Frankrijk – Via Rhona

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Frankrijk – Via Rhona is nu eenvoudig online te boeken met SNP natuurreizen. ontspannen fietsvakantie langs hotels met SNP Natuurreizen is nu scherp geprijsd!

985.00

SKU: bbe6bdb7dbcc Categorieën: , Tags: , , ,

Boek nu online uw vakantie naar Frankrijk – Via Rhona in Frankrijk. Een heerlijke vakantie naar Frankrijk met SNP natuurreizen is zeker aan te raden en nu makkelijk en snel online te boeken. Frankrijk – Via Rhona word op dit moment gewaardeerd door klanten met een 0.0. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar Frankrijk – Via Rhona met SNP natuurreizen via bijgaande button.

Omschrijving Frankrijk – Via Rhona

Ontdek per fiets een deel van de Via Rhona, de goed gemarkeerde, veelal autoluwe lange-afstandsroute, speciaal ontwikkeld en aangelegd voor fietsers.Tweeduizend jaar geschiedenis is onlosmakelijk verbonden met deze oude handelsroute langs de Rhone-rivier. Mooie landschappen, authentieke steden en dorpen, boomgaarden en wijnstokken, en schaduwrijke oeverbossen vormen het decor van deze vrijwel vlakke fietstocht. Je begint in Lyon, een gastronomische en culturele metropool, en vervolgt je route stroomafwaarts. Al snel wordt duidelijk waarom de Rhône zo’n aantrekkingskracht had op vele volkeren en beschavingen. Op allerlei plaatsen leer je over het belang van riviernavigatie en over de handelsposten langs het water. Veel steden die je passeert hebben een historie die teruggaat tot het Romeinse Rijk. Op de zonnige en steile hellingen liggen beroemde wijngaarden en des te zuidelijker je komt, des te mediterraner wordt de sfeer. De tocht eindigt na een week in Orange, een historisch stadje met Nederlandse twist.

Wilt u meer informatie over Frankrijk of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar Provence? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Specificaties: Frankrijk – Via Rhona

Land

Regio

Plaats

Gemiddelde Klantwaardering

Prijs Vanaf

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart