Duitsland - Teutoburger Woud

Duitsland – Teutoburger Woud

Deal Score0

Duitsland – Teutoburger Woud is nu eenvoudig online te boeken met SNP natuurreizen. wandelvakantie langs hotels met SNP Natuurreizen is nu scherp geprijsd!

Artikelnummer: 305001 Categorieën: , Tags: , , ,

175.00

Boek nu online uw vakantie naar Duitsland – Teutoburger Woud in Duitsland. Een heerlijke vakantie naar Duitsland met SNP natuurreizen is zeker aan te raden en nu makkelijk en snel online te boeken. Duitsland – Teutoburger Woud word op dit moment gewaardeerd door klanten met een 7.9. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar Duitsland – Teutoburger Woud met SNP natuurreizen via bijgaande button.

Omschrijving Duitsland – Teutoburger Woud

Tijdens de korte wandelvakantie door het Teutoburger Woud volgt u een deel van het lange afstandspad Hermannsweg over een langgerekte beboste heuvelrug met scherpe zandsteenkliffen. Het gebied kent een lange historie met sagen en legenden over de strijd tussen de Germaanse stammen tegen de Romeinse legers die hier ooit plaatsvond. Nu is het rustig wandelen in de oude beukenbossen.

Wilt u meer informatie over Duitsland of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar Teutoburger Woud? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Gemiddelde Klantwaardering

Prijs Vanaf

Vertrekdatum

Aanbieder

Related Products