Duitsland – Ostseeradweg – Rügen en Usedom

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Duitsland – Ostseeradweg – Rügen en Usedom is nu eenvoudig online te boeken met SNP natuurreizen. fietsvakantie langs hotels met SNP Natuurreizen is nu scherp geprijsd!

610.00

Boek nu online uw vakantie naar Duitsland – Ostseeradweg – Rügen en Usedom in Duitsland. Een heerlijke vakantie naar Duitsland met SNP natuurreizen is zeker aan te raden en nu makkelijk en snel online te boeken. Duitsland – Ostseeradweg – Rügen en Usedom word op dit moment gewaardeerd door klanten met een 8.2. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar Duitsland – Ostseeradweg – Rügen en Usedom met SNP natuurreizen via bijgaande button.

Omschrijving Duitsland – Ostseeradweg – Rügen en Usedom

Langs de Ostsee-radweg fiets je over twee van de mooiste eilanden in de Oostzee: Rügen en Usedom. Maar ook de prachtige Hanzesteden Stralsund en Greifswald op het vasteland worden niet vergeten. Fiets door afwisselende landschappen, door loofbossen, langs kalkrotsen, grote landerijen en de brakke wateren van de Bodden. Over vlak of glooiend terrein met slechts af en toe een klimmetje. Deze reis voert je langs pittoreske haventjes, gotische kerkjes, en in oude luister herstelde badplaatsen met een bijzondere Duitse badplaatsarchitectuur. Kies je verblijf: ‘gewoon’ comfortabel of de ‘SNP selectie’.Nieuw in 2018

Wilt u meer informatie over Duitsland of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar Mecklenburg-Vorpommern? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Specificaties: Duitsland – Ostseeradweg – Rügen en Usedom

Land

Regio

Plaats

Gemiddelde Klantwaardering

Prijs Vanaf

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart