Duitsland – Nedersaksen

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Duitsland – Nedersaksen is nu eenvoudig online te boeken met SNP natuurreizen. fietsvakantie langs hotels met SNP Natuurreizen is nu scherp geprijsd!

520.00

Boek nu online uw vakantie naar Duitsland – Nedersaksen in Duitsland. Een heerlijke vakantie naar Duitsland met SNP natuurreizen is zeker aan te raden en nu makkelijk en snel online te boeken. Duitsland – Nedersaksen word op dit moment gewaardeerd door klanten met een 0.0. Via Onlinevakantie.com kunt u nu eenvoudig de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Boek nu uw vakantie naar Duitsland – Nedersaksen met SNP natuurreizen via bijgaande button.

Omschrijving Duitsland – Nedersaksen

Sprookjesachtige fietsvakantie langs de rivier de Weser en de ‘Deutsche Märchenstrasse’. Over de meest vrijliggende fietspaden van de Weserradweg fiets je langs de mooiste vakwerkstadjes en proef je de sfeer van oude sprookjes. Zonder grote stijgingen volg je het prachtige rivierdal; een afwisselend en romantisch stukje Duitsland. Bezoek het spreekuur van de legendarische Dr. Eisenbardt in Hannoversch Münden, het Grimmmuseum in Dokumenta-stad Kassel en het Doornroosjepaleis Sababurg. Slenter door het Bodenwerder van Baron van Münchhausen en besluit de reis bij de Rattenvanger van Hamelen. Niet voor niets is de Weserradweg bij onze oosterburen één van de meest gewaardeerde fietstochten!

Wilt u meer informatie over Duitsland of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn naar Weserbergland? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden.

Specificaties: Duitsland – Nedersaksen

Land

Regio

Plaats

Gemiddelde Klantwaardering

Prijs Vanaf

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart