Drakensrug rijstvelden van Longsheng – 333 Travel

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Een heerlijke zonvakantie naar Drakensrug rijstvelden van Longsheng in China boekt u eenvoudig online via 333 Travel! Profiteer nu van de scherpe prijzen en geniet van een heerlijke vakantie in !

SKU: 640762707a49 Categorie: Tags: , ,

Een heerlijke vakantie naar China met 333 Travel boekt u nu eenvoudig online. Via Online vakantie kunt u nu makkelijk de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Zo ook een vakantie naar Drakensrug rijstvelden van Longsheng in China.

Wilt u meer informatie over China of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden. Boek nu eenvoudig online uw vakantie naar Drakensrug rijstvelden van Longsheng.

Je reist via een schitterend berglandschap naar Longsheng. Beroemd om zijn terrasvormige Drakensrug rijstvelden die zich uitstrekken zover het oog kan zien. Je overnacht in het traditionele dorp Ping’an in een sfeervol guesthouse.

 

Specificaties: Drakensrug rijstvelden van Longsheng – 333 Travel

Land

Regio

Plaats

Type Reis

Aantal Dagen

Aantal Sterren

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart