De natuur van Belum Rainforest – 333 Travel

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Een heerlijke zonvakantie naar De natuur van Belum Rainforest in Maleisië boekt u eenvoudig online via 333 Travel! Profiteer nu van de scherpe prijzen en geniet van een heerlijke vakantie in !

SKU: e775c2b060fb Categorie: Tags: , ,

Een heerlijke vakantie naar Maleisië met 333 Travel boekt u nu eenvoudig online. Via Online vakantie kunt u nu makkelijk de meeste reizen van de diverse touroperators met elkaar vergelijken zodat u niet teveel betaald voor een vakantie naar het zelfde land. Zo ook een vakantie naar De natuur van Belum Rainforest in Maleisië.

Wilt u meer informatie over Maleisië of welke reizen er nog meer beschikbaar zijn? Maak dan gebruik van de filters aan de zijkant van deze website om meer vakanties te vinden. Boek nu eenvoudig online uw vakantie naar De natuur van Belum Rainforest.

Het Royal Belum Nature Reserve is een uitgestrekt natuurgebied op de grens tussen Thailand en Maleisië, dat voor een groot deel bestaat uit een kunstmatig meer. Het is één van de laatste gebieden van Maleisië waar je olifanten in het wild kunt spotten, toch is Belum vooral bekend vanwege de Rafflesia.

 

Specificaties: De natuur van Belum Rainforest – 333 Travel

Land

Regio

Plaats

Type Reis

Aantal Dagen

Aantal Sterren

Aanbieder

Online vakantie
Logo
Shopping cart